مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با زن متاهل

سلام
بنده با زن پسر عموم رابطه شروع کردیم اول خودش اومد از داداشی و فلان شروع کرد بعد یهو شدم عشقش که همیشه اول خودش پیام میداد یا زنگ میزد بعدش یه رابطه جنسی با هم داشتیم و در تماس و پیام در موردش صحبت کردیم شماره تلفن میگه به اسم دوستمه
حالا یهو اس داد گفت بزنگ منم زنگ زدم شوهرش فهمید و داره میگه که رابطه دارین شما و فلان منم انکار کردم گفتم نه اشتباه شده حتما ولی باور نکرد
حالا اگر بره شکایت بکنه چجور میشه ایا میتونه یا نه؟
من چکار کنم حالا؟

پاسخ ها :

یک وکیل

زنا با زن شوهردار بدترین گناه است و مسلما تاوان آن را خواهید داد. توبه کنید و از خدا بترسید نه از مجازات قانونی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا باید متن پیام هابررسی شود
درصورتیکه پیام ها حاوی مطالب جنسی وبقصدشهوترانی باشد می تواند بعنوان جرم روابط نامشروع شکایت کند