مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل زوج

سلام و عرض ادب. بنده زوج هستم و سال 98 پدر بنده آپارتمانی را به نام خودشان خریدند و مادر بنده هم وسایل کاملی از جمله یخچال و اسپیلت و فرگاز و مبل و فرش و مواردی که اکنون حداقل ارزش آنها 100 میلیون میباشد را خرید کردند و در آن آپارتمان گذاشتیم و قرار شد که آنجا در اختیار من باشد و تا سال 1401 بنده مجرد بودم و آنجا زندگی میکردم. فروردین 1401 با خانومی عقد کردم که به جز یک سری ظرف و ظروف و چند قلم کوچیک مثل جاروبرقی و چرخ گوشت و پنکه دستی چیز دیگری با خودشان نیاوردند که همان اقلام را هم من متمایل نبودم ایشان بیاورند. بنده هیچ سیاهه جهیزیه ای امضا نکردم. بعد از 2 الی 3 ماه وضعیت به بن بست رسید و پدر بنده هم فوت کردند و من به خاطر مشکلات شدید با ایشون حدود مرداد ماه 1401درخواست طلاق دادم. حدود 1 ماه پیش حکم بدوی عدم سازش صادر شده که ایشان برای اذیت کردن و طولانی کردن این ماجرا اعتراض کردند. لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتوانیم وسایل خودمان را قانونی از آپارتمان به منزل پدری برگردانیم؟ زوجه آپارتمان و وسایل ما را تصرف کرده و بنده را از آنجا بیرون کرده و قصد دارد وسایل را به عنوان جهیزیه خود با خود ببرد و اگر بفهمد که من قصد دارم برای رسیدن به وسایلم اقدامی قانونی کنم از جمله تامین خواسته، لذا حتما قبل از صدور طلاق که در نهایت مجبور میشود آپارتمان را ترک کند- وسایل ما را هم با خود خواهد برد و ما تا به اون وسایل خودمون از طریق شکایت بخواهیم برسیم حالا حالا ها باید دنبالش بدویم. واقعا چه باید کرد؟ (مهریه زوجه 14 سکه میباشد که از قبل خریداری شده و ما فقط منتظر رای قطعی هستیم.)

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

به دادگاه تامین دلیل بدهید که از وسایل شما صورت برداری انجام شود تا از بین رفتنشون جلوگیری کنید و با مدارک اثباتی مثل فاکتور وشاهد استرداد اونها رو از دادگاه بخوایین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد فاکتور و شهادت شهود نسبت به استرداد وسایل خریداری شده اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به استرداد وسایل خریداری شده اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای الزام به استرداد قابل طرح است