مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و آزار مستاجر و خسارت به آپارتمان

سلام بند یک ساختمان 4طبقه دارم که طبقه دوم به 4نفر اجاره دادم در تاریخ
1401/12/17ویک سال قراداد داره.ولی اذیت وآزار این مستاجر که توخانه به در ودیوار ضربه میزنن وداخل منزل فوتبال بازی میکنن.وتا ساعت دوشب سرو صدادارن.وچندبار هم مستاجرهای دیگم اخطار دادن بهش.ولی به حرف هیچ کسی گوش نمیده ویک بار برای بازدید خونه رفتم خسارت به خونه وارد کردوحالا میخوام تخلیه کنم وخسارت وارد شده به آپارتمان هم میخوام بگیرم وتخلیه کنم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست فسخ قرارداد اجاره بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده همسایه ها می توانند با عنوان مزاحمت شکایت کنند.
اگر خسارتی به واحد شما وارد کرده باشد می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، در این مورد بهتر است به ترتیب موارد زیر عمل کنید:

1. در ابتدا با مستاجر برای حل مشکل تماس گرفته و به او اخطار دهید که باید از اذیت و آزار دیگران خودداری کند و از تخریب خانه جلوگیری کند. در صورتی که مشکل برطرف نشد، به مرحله بعدی بروید.

2. اگر مستاجر رفتار خود را تغییر ندهد، به دفتر خانه دادگستری مربوطه مراجعه کنید و شکایت خود را در مورد اذیت و آزار و خسارت به آپارتمان ثبت کنید. برای این کار، باید اثبات کنید که مستاجر خسارتی به آپارتمان وارد کرده است.

3. در صورتی که دادگاه پس از بررسی شکایت شما، تصمیم به تخلیه مستاجر بگیرد، باید با استفاده از دستور قضایی، مستاجر را تخلیه کنید.

4. برای دریافت خسارت به آپارتمان، می‌توانید از مستاجر خسارت وارد شده را جبران کنید. اگر مستاجر از پرداخت خسارت خودداری کرد، می‌توانید با رفتن به دادگاه، از وی خسارت را مطالبه کنید.

با این حال، برای اطمینان از موفقیت در این موضوع، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و نحوه عملکرد در این مورد را با وی مشاوره کنید.