مشاوره حقوقی رایگان - بیمه موتور

درود برشما من 15 اسفند 1401با موتور خودم به زمین خوردم و خرداد 1402 دیه شکستگی ترقوه به مبلغ 24 میلیون دریافت کردم اما دیه شکستن ترقوه امسال 36 میلیون میباشد به شرکت بیمه رفتم و به من گفتن 4 درصد دیه پارسال طبق بیمه موتور تعلق گرفته چرا به روز حساب نکردند ممنون میشم جواب دهید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما مقصر بودید بر اساس زمان تصادف پرداخت میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای پاسخ به این سوال، نیاز به بیشتر اطلاعات داریم. به طور کلی، در بیمه موتور، مبلغ دیه موجود در قرارداد بیمه مشخص شده و در صورتی که خسارتی رخ دهد، بیمه شرکت مبلغ دیه را به بیمه گذار پرداخت می‌کند. این مبلغ دیه معمولاً بر اساس نوع موتور، سن و مشخصات فنی آن تعیین می‌شود.

اما در مورد مسئله شما، بیمه شرکت می‌تواند با توجه به شرایط و مقررات قرارداد بیمه، درصدی از مبلغ دیه را به عنوان کسری و به عنوان خسارت دیرکرد، از مبلغ دیه کسر کند. این درصد را معمولاً در شروط و قوانین قرارداد بیمه می‌توانید مشاهده کنید.

بنابراین، اگر شرکت بیمه به شما گفته که 4 درصد دیه پارسال تعلق گرفته، احتمالاً این درصد به عنوان کسری و به عنوان خسارت دیرکرد، از مبلغ دیه پرداخت شده به شما کسر شده است. البته در صورتی که این مسئله در قرارداد بیمه شما مشخص نشده بود، می‌توانید با شرکت بیمه تماس بگیرید و از آنها توضیحات بیشتری درباره این موضوع بخواهید.