مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام وقتتون بخیر باشه من چند سال پیش مدتی ایران نبودم و وکالت تام الاختیاری به برادرم دادم ولی بعد از اینکه رسیدم این وکالت رو باطل کردم. حالا یک موضوعی من رو نگران کرده که آیا ممکن است ایشون ارثی که آینده از پدر و مادرم (که در حال حاضر در قید حیات هستن) به من میرسه را از طریق همون وکالت نامه به خودشون منتقل کرده باشن؟ یعنی سندی به واسطه همون وکالت نامه تهیه کرده باشن و تموم حقوق من از ارث پدر و مادرم را به خودشون منتقل کرده باشن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی به هیچ عنوان وجود ندارد.
تا زمانی که ارث به شخص نرسیده امکان انتقال سهم الارث وجود ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ارث مالی است که بعد از فوت پدرو مادر بشما تعری دارد و قبل فوت ارثی وجود ندارد حقی وجود ندارد که کسی آنرا از شما بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
هنوز پدر زنده است و ارثی محقق نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانی که ارث به شخص نرسیده امکان انتقال سهم الارث وجود ندارد.