مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر بنده چند روز پیش در یک مکان خلوت و بدون شاهد صحنه تصادف، با ماشینی تصادف کردم من پیاده بودم و مکان هم محل عبور ماشین نبود خلاف اومده بود. راننده اسرار داشت که به پلیس زنگ نزنیم خودش بنده را به بیمارستان ببره و مخارج بنده را تقبل کند دکتر عمومی بیمارستان پس از عکسبرداری نظر داد اتفاقی نیفتاده راننده هم به من قول داد اگه روز بعد بدتر شدم زنگ بزنم بیاد من و به دکتر متخصص ببره منم قبول کردم و او را رها کردم روز بعد درد شدید داشتم با او تماس گرفتم ولی متاسفانه تا به امروز جوابگوی بنده نیست و در آخر گفته هرجا می خوای بری شکایت کن.
من با هزینه شخصی رفتم دکتر گفت خونریزی داخلی دارم شاید بعد ها نیاز به جراحی باشه. شما بنده را راهنمایی بفرمایید می تونم شکایت کنم آیا نتیجه دارد یا خیر؟ ضمنا دکتر متخصص به بنده 21 روز استراحت داده است.

پاسخ ها :

یک وکیل

نتیجه بستگی به دلایل اثباتی شما دارد