مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ ديه با توجه به كيفرخواست.

برايم كيفر خواست صادر شده و متن ان بدين صورت است.مطابق مواد ٧٠٩.٧١٠.٧١٤. و٦١٤ ق. م. ا
سه درصد ديه كامله ارش جراحت سمت چپ گردن.دو درصد ديه كامله داميه لاله گوش،يك درصد ديه كامله داميه خلف بناگوش و يك درصد ديه جراحت حارصه سريني. لطفا مبلغ كل ديه را مشخص كنيد چه مبلغي است.
ضمنادر مواد قانون فوق عبارت سه صدم و دو صدم و يك صدم قيد شده اما در حكم عبارت سه درصد و دو درصد امده! اينها چه تفاوتي دارند؟منظور از صدم ايا همان درصد است؟
با سپاس

پاسخ ها :

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام
مبلغ کل چهارده میلیون و هفتصد هزار تومان

دوست گرامی درصد و صدم در اینجا یک معنی هستند