مشاوره حقوقی رایگان - زمان اجرای حکم

سلام پرونده ای در دیوان عدالت اداری بر علیه یه نهاد انقلابی دارم که رای بدوی به نفع من رای صادر کرد و طرف شکایتم را به پرداخت تمامی حق و حقوق و بیمه و سایر مزایای قانونی از تاریخ 91.5.21 کرده که از این تاریخ بنده به عضویت تمام وقت این نهاد مشغول بودم و هیچ ریالی به من پرداخت نشده و بیمه هم نشده ام. شعبه تجدید نظر هم به دلیل اتمام مهلت انقضای اعتراض طرف شکایتم رای به رد تجدید نظرخواهی صادر کرد حدود یک هفته پیش پرونده ام به شعبه 5 اجرای احکام رفته و پرونده ام مقید به وقت نظارت به تاریخ 98.12.17 شده. بنده باید تا آن موقع صبر کنم؟ کل حق و حقوق من چقدر میشه و از کجا باید بفهمم که چقدر میشه و چه موقع به حق و حقوقم میرسم. با تشکر از همه وکلای عزیز دادراه

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام برای تسریع در اقدام می توانید حضوری کار راپیگیری کنیدومنتظر وقت نظارت تعیین شده نمانید وبرای محاسبه میزان طلب خود لازم است اشل حقوقی با تفکیک سال های مد نظر برابر نظامات حاکم بر نهاد محل اشتغال مستند باشد وضرورتا شخصا از کارشناسان شاغل در کارگزینی نهاد مربوط کمک بگیرید . موفق باشید