مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و خسارت

سلام من شهریور 97 175 تا بلوک سیمانی خالی کردم و از یکی دو ماه بعد درد ناحیه بیضه شروع شد. اردیبهشت 98 رفتم دکتر سونو داد مشخص شد که فتقم پاره شده و باید عمل کنم. به خاطر شرایط خدمتیم و نبودن سرباز 1 مهر 98 عمل کردم تو بیمارستان نظامی. میخواستم برم برای کارای خسارت از بیمه که فرمانده م گفت من مطمئن نیستم سر بلوک ها اینجوری شدی یا نه برو از دکترت تاییدیه بگیر که سر اون قضیه اینجوری شدی. 1 ابان دوباره رفتم دکتر گفت بیضه ت عفونت شدید داره ده روز استراحت مطلق و قرص داد بهم. دکتری عملم کرد هم گفت اصن ما همچین تاییدیه ای رو نباید بدیم و ندادیم تالا چون اصن غیر قانونی هستش. من قبل خدمت سالم بودم چون حداقل کاری که میتونستم بکنم این بود که برم معاف از رزم بگیرم که کار نکنم ولی من معاف از رزم ندارم چون سالم بودم.
حالا کمکم کنید من چجوری میتونم درخواست از کارافتادگی و دیه و خسارت و اینا بکنم درحالی که اون تاییدیه رو فرمانده به من نمیده؟؟؟؟
میخوام از فرمانده م شکایت کنم ولی میترسم
تورو امام حسین کمکم کنید پولم ندارم وکیل بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری با مدارک نزد وکیل بروید