مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و یارانه فرزند

سلام وقت بخیر
مادر من چندین سال پیش جدا شده و من تک فرزند خانواده هستم
پدرم در کل دوران هیچ مسئولیتی در قبال من قبول نکرده و به زور شکایت موفق شدم ماهانه نفقه 800 هزار تومانی ازش بگیرم
منتهی هم یارانه و هم مادرم رو ایشون میگیرن و رو همون یارانه 200 تومن پول میزارن به من میدن
میخواستم ببینم میتونم خودم (20 ساله هستم)
یارانه خودم رو جدا کنم و دوباره نفقه رو اجرا بزارم؟و این که بعد حدود یک سالو نیم آیا مبلغ قابل توجهی به نفقه اضافه میشه یا اینکارو نکنم؟و این که برای جدا کردن یارانه ام باید چه اقدامی کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه مونث باشید و مجرد میتوانید دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید
میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و....

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
به پلیس به اضافه ده مراجعه کنید