مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام
من چند ماه پیش یک موتور خریدم و مبلغ را کامل به حساب فروشنده واریز کردم .
ایشون طبق قرار یک وکالت جهت تعویض پلاک به من داد. اما به دلایلی نتونستم برای تعویض پلاک اقدام کنم و وکالت تاریخش تموم شد. و طی پیگیری های مکرر از فروشگاهی که موتور رو خریدم .به من گفت مدارک موتور براش ببرم تا با صاحب اصلی موتور هماهنگ کنه که وکالت دوباره برای من صادر کنه. اما بعد چند روز که پیگیری کروم گفت صاحب موتور مدارک رو گرفته و میگه باید 30 میلیون بدی تا بهت وکالت بدم. و میخواد درخواست توقیف بده
الان فقط کارت موتور اصلش رو دارم و کپی های سند..و کپی وکالتی که قبل بهم داده و تاریخش گذشته. و قولنامه هم دست فروشگاه هست که در اختیار من نمیزاره.. و صاحب اصلی موتور هم برای وکالت دادن حاضر نمیشه.و میخوام بدونم با این مشکلات و این مدارکی که من در اختیار دارم میتونم الزام به سند و تعویض پلاک کنم .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اثبات بیع و الزام به تعویض پلاک بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس تاریخچه پلاک درخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید