مشاوره حقوقی رایگان - متن توبه نامه

باسلام و عرض ادب . یک نمونه توبه نامه برای ارایه به دادگاه می خواستم لطفاْ بنده را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام دوست عزیز بهتر است صدر توبه نامه را با نام خدا آغاز وسپس در سطر بعدی متن را با این آیه مزین نمائید سپس خطاب به دادگاه وبا نوشتن مشخصات پرونده بشرح ذیل اقدام وموضوعی را که بخاط آن توبه نمودید را در نقطه چین مشخص نمائید
إِلَّا مَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ صَالِحاً فَأُوْلَئِكَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَلَا يُظْلَمُونَ شَيْئاً (مریم، 60)
ریاست محترم دادگاه .........
احتراما به استحضار میرسانداینجانب .......محکوم پرونده .....باتوجه به آگاهی واقعی ازدرجه حرمت شرعی جرم ارتکابی وتنزل منزلت اجتماعی وانسانی وهمچنین باتوجه به وضعیت کنونی اینجانب مبنی براحساس ندانت وسرزنش اجتماعی درراستای اصلاح خویش ازکرده خود نادم وپشیمانم وبه صورت قلبی ،زبانی وعملی مبنی برعدم تکرار،در محضر ودرگاه الهی وخدای غفور توبه نموده ام وعلاوه براین جهت اظهارواجرای آن نزد مقام محترم قضایی اعلام آمادگی ادای توبه رادارم لذاباتقدیم این سوگندم نامه تقاضای سقوط مجازات وفق مواد.114.115.117قانون مجازات اسلامی مصوب 1/2/92ازآن مقام محترم مورد تقاضاست. موفق باشید