مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی بر اثر برخورد با جدول و ضربه نیسان از پشت

سلام من در بلوار با سرعت کم منتها الیه سمت راست نزدیک به جدول در حال رانندگی بودم ماشینی با سرعت و بوق کشان از کنار من رد شد من برای فرار کمی فرمان را به سمت جدول گرفتم که متاسفانه به جدول برخوردم و متاسفانه رینگ ماشین من که شاسی بود شکست و کنترل خودرو از دستم خارج و به سمت چپ منحرف شدم خودروی نیسان با سرعت بالا از عقب به من برخورد و من را واژگون کرد من در حال خودم نبودم مردم جمع شدن و کمک کردن افسر راهنمایی اظهارات راننده نیسان را پذیرفته من را مقصر حادثه اعلام کرده درحالیکه پذیرفته و کاملا مشخص است که برخورد نیسان از پشت با ماشین من باعث واژگونی من شده آیا واقعا من مقصرم ؟ چطور باید اعتراض کنم و آیا اعتراض فایده ای دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نحوه اعتراض را خود افسر به شما میگوید. نتیجه اعتراض مشخص نیست