مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی در حالت مستی و ضبط گواهینامه ولی دادگاهی نشدن

سلام خدمت بزرگواران
یکی از نزدیکان بنده 8 ماه قبل گواهینامش توقیف شده. علت توقیف گواهینامش رانندگی در حالت مستی بوده و پلیس هم ازش تست گرفته و گواهی نامش رو ضبط کرده. اما پلیس این فرد رو بازداشت یا دادگاهی نکرده. الان بیشتر از 6 ماه از توقیف گواهینامش گذشته. وقتی که اقدام کرده برای گرفتن گواهینامش بهش گفتن نیاز به حکم دادگاه هست برای کد تخلف 2007 ولی پلیس اصلا ایشون رو دادگاهی نکرده بوده. راه حل چیست؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط رسیدگی در دادسرا و دادگاه