مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از عروس

با سلام و احترام
مادر بنده طبق فاکتور موجود گردنی و النگو به عروس خود هبه کرده که در حال حاضر زوجه بیش از یک ساله ترک منزل کردن و محکوم به تمکین شدن و در جلسه تجویز ازدواج هم اقرار به برنگشتن به زندگی و تمکین نکردن نموده اند و حتی منع اشتغال ایشون رو هم دادگاه صادر نموده و زوجه نیز با اجراگذاشن مهریه و طی شدن مراحل اعسار و...و قطعی شدن رای میزان ده مثقال طلا به عنوان پیش قسط طلبکارن که بابت همین پیش حکم جلب و مسدودیت حساب رو دارن که بنده میخوام طلاها به عنوان پیش قسط مهریه حساب بشه لذا باتوجه به مدارک فوق الذکر پذیرش دادخواست استردادطلا از عروس
وجود دارد یا خیر؟
یا راهی یا دادخواستی که درصد پذیرشش برای دادگاه بالا باشه و هزینه اضاف نیز متحمل نشم و طلاها هم این وسط از کف بنده نره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هدیه که در ان تصرف شده قابل استرداد نیست و به جای مهریه محاسبه نمیشود