مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال و تحصیل توسط شوهر

سلام وقت بخیر
من نزدیک به 1 ساله خونه همسرم رو ترک کردم به قصد طلاق الان شکایت عدم تمکین در جریان و منتظر نتیجم که به نفع شوهرم میشه چون من نمیخوام برگردم
و الان شوهرم منو تهدید کرده به اینکه شکایت میکنه و حق تحصیل و اشتغال رو از من میگیره و از لحاظ اجتماعی جایگاه من رو صفر میکنه
آیا میتونه این کارو کنه؟
با شکایت میتونه مانع تحصیل و کار من بشه
با اینکه خونه‌ی اون زندگی نمیکنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اثبات شود که این دو مورد به خانواده شما لطمه وارد کرده است احتمال وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد
زوج ‌نمیتواند حق تحصیل و حق اشتغال را از زوجه بگیرد مگر در موارد خاص

در مورد دعوای ‌تمکین ‌اعلام نمایید که حاضر به ادامه زندگی مشترک هستید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

به هیچ عنوان مرد نمیتواند همسر خویش را از حقوق اجتماعی همچون تحصیل محروم نماید