مشاوره حقوقی رایگان - میزان مسئولیت مدنی اداره اب منطقه ای در غرق شدن یک کودک در کانال اب

کودک 10 ساله در داخل کانال اب غرق شده و کارشناسان دادگستری پس از بازدید از محل و بررسی علل حادثه را 1-عدم وجود حفاظ در اطراف کانال و سراشیبی تند کانال 2- عدم وجود تابلوهای هشدار دهنده در اطراف کانال 3- عدم مراقبت کافی توسط والدین و 4-عدم اشنایی متوفی با شنا بیان و به همین علتها اداره اب منطقه ای شصت درصد و و الدین متوفی چهل درصد مقصر اعلام شده اند که اداره اب منطقه ای و پدر متوفی ( طرفین ) به این درصد اعتراض دارند لطفا لایحه ای جهت پدر متوفی اعلام فرمائید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید