مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر 19ساله مطلقه تا چه اندازه است؟

سلام خسته نباشید ببخشید یک دختر 19ساله مطلقه میتواند جدا از خانواده زندگی کند یا خیر؟... خانواده دختر را تحت فشار روانی قرار میدهند دختر میخواهد به خوابگاه برود اجازه نمیدهند و میگویند برای بیرون رفتن از خانه باید اجازه پدر را بگیرد... میخواستم حق و حقوق چنین فردی رو بدونم ممنون

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

خانم ١٩ساله مطلقه تحت ولايت هيچكسي نيست و ميتواند مستقل زندگي كند