مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ، ملکی

باسلام،بنده دارای یک قطعه زمین مسکونی و محصوری واقع در روستا میباشم که حال متوجه شدم زمین مذکور جزء اراضی ملی و خارج از طرح هادی روستاست باتوجه به اینکه زمین مذکور در تصرف بنده میباشد و دارای مدارکی چون استشهادیه محلی که شورای محل نیز ان را تایید کرده است ،حال جهت رفع مشکل چه راهکاری دارم.تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
به كمسيون منابع ملي مراجعه و در صورت راي مي بايست ظرف مدت مقرره به دادگاه شكايت نماييد