مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

من بعد از عقدم علی رغم سالم بودنم با اقا پسری وارد رابطه نامشروع شدم الان میخوام از اون پسر عوضی انتقاممو بگیرم تا دیگه دختری رو بدبخت نکنه، چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام در صورتی که رابطه نامشروع شما به رضایت شما بوده هیچ مورد مالی به شما تعلق نمیگیرد
در صورت شکایت و اثبات تنها میتوانید ایشان و شما هر دو محکوم به شلاق خواهید شد
مگر انکه اثبات کنید با هم عقد کرده اید
که این موضوع نیاز به کار زیاد و وکالت دارد
بهتر است با یکی از همکاران به صورت حضوری صحبت کنید

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

برخی از اشتباهاتی که ما انسانها انجام میدهیم متاسفانه به ضرر خودمان تمام میشود.در موضوعی که مطرح فرمودید اگر از نامبرده به دادسرا شکایت و اعلام جرم نمایید خود شما هم محکوم خواهید شد، مگر آنکه بتوانید اثبات کنید که آن پسر به اجبار با شما رابطه داشته که کاری بس دشوار است . ممنون