مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه تهاتری

سلام. من یه واحدی توی پرند میخوام بخرم از یکی از املاکی ها درموردش پرسیدم و گفت سند این واحدها تهاتری میباشد‌. میخواستم بدونم تهاتری یعنی چی؟ آیا من این واحد رو بخرم بعدها به مشکل میخورم؟از کجا میشه فهمید که واقعا سند تهاتری هست؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

تهاتر به معنای اینست که مثلا فردی به شخص دیگر به همان اندازه که ارزش آئارتمان میباشد بدهکار است و مبلغ را بجای تسویه حساب پولی با آپارتمان تهاتر میکند. در موضوع شما به هیچ وجه توسیه نمیشود چون سری که درد نمیکند را به اصطلاح دستمال نمیبندند برادر،اینهمه آپارتمان بدون مشکل در مسکن مهر از جای دیگر و با مدارک درست و صحیح خرید کنید.ممنون