مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شرکتی به رسمی

با سلام همه نظرها رو خوندم میخواستم بپرسم و بدونم که پس این سهمیه استخدامی های فرزندان جانباز و ایثارگر چی میشه همش چرت و پرت هست اگه چرت و پرت هست که لطفا مطرح نکنید اگه هم چرت و پرت نیس پس چرا کاری نمیکنند برای ما لطفا جواب بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از بنیاد امور ایثار گران پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تبدیل وضعیت استخدامی شما باید شرایط مقرر در قانون را داشته باشید و سپس درخواست بدهید