مشاوره حقوقی رایگان - افراز زمین با کاربری حمل و نقل

با سلام و خسته نباشید
اینجانب مالک 30 سهم مشاع از 96 سهم یک زمین با کاربری حمل و نقل به مساحت 800 می باشم.
بنده به غیر خود، 5 شریک دیگر هم دارم که 3 شریک هر کدام مالک 12 سهم مشاع و شریک دیگر 5 سهم و دیگری 25 سهم دارند.
بنده می خواهم تقاضای فروش به دادگاه بدهم اما طبق قانون باید درخواستی به شهرداری بدهم تا ببینم این زمین قابل افراز می باشد یا نه..
چون که اگر قابل افراز باشد شهرداری 25 درصد سهم می خواهد.

حال سوال بنده اولا این است که آیا این زمین با این تفسیر قابل افراز می باشد؟
در چه صورتی و با چه قانونی این زمین از نظر شهرداری غیر قابل افراز خواهد بود؟
هدف این جانب این است که ملک به مزایده برود.
ممنون

پاسخ ها :

کوروش جعفرپور

جناب آقای کوروش جعفرپور :

وكيل بگيريد مجاني اين كار نميشه