مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام وقت تون بخیر
اول عموی من بعد مادربزرگم و بعدهم پدرم فوت شده اند؛الان پسر عموم زمین فروخته و میخواد سهم یک ششم مادربزرگم رو بین وراث مادربزرگم تقسیم کنه؛سوال من اینه که پسرعموم موقع تقسیم کردن پول ها پدر خودش (عموی من) رو هم باید جز وراث مادربزرگم حساب کنه یانه؟
یعنی آیا فرزندی که زن و بچه هم داره زودتر از مادر یا پدرش بمیره جز وراث او محسوب میشه یانه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
باید گفتگو شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قاعده ارث بر این است که شخصی ارث خواهد برد که در حین الموت شخص مورد زنده باشد . بنابراین با شرایط توصیف شده عموی شما جزء وراث مادربزرگ به حساب نخواهد آمد .

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام خیر چنانچه فرزند قبل از والدین فوت کند جز ورثه آنها محسوب نمی شود .