مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین ماموریت

سلام
بنده در سال ٨٦ به عنوان کارمند خرید خدمت ٣ساله در پلیس راه مشغول به کار شدم که در سال ٨٧ حین ماموریت دچار حادثه شدم و ١٣ دنده ام شکست و از ناحیه پا و ریه دچار مشکل شدم که نیروی انتظامی به من هیچ گونه مبلغی برای دیه و غرامت پرداخت نکرد و بنده از ترس اینکه شغلم را از دست بدهم شکایتی نکردم ولی کلیه مدارک پزشکی و بستری و پزشکی قانونی را برابر اصل کردم و دارم حالا بعد از گذشت چند سال میتوانم پیگیری کنم یانه برای دریافت غرامت یا از کار افتادگی

پاسخ ها :

یک وکیل

بله اما حصول نتیجه بستگی به امکان نظر دادن کمیسیون پزشکی دارد