مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام من و‌ همسرم ی مدت اختلاف پیدا کردیم و شش ماه باهم زندگی نکردیم بنده توی این مدت برای استرداد جهیزیه و تامین خواسته اقدام‌ کردم اما چون همسرم پذیرفت برای ادامه ی زندگی تعهد بده و من برای اوردن جهیزیه از منزل همسرم اقدامی نکردم و دوماه از‌اون تاریخ گذشته و همسرم تعهداتشو زیرپاگذاشت و پرونده مختومه شده الان مجددا می تونم اقدام کنم برای استرداد جهیزیه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به رای دادگاه قبلی دارد اگر قرار صادر کرده میتوانید مجددا طرح دعوی کنید