مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی رایگان صوتی صوتی

سلام خسته نباشید. پرونده ای در تاریخ 3/6/97 تشکیل دادم در دادگاه انقلاب که هرگونه ادله ای از جمله شاهدین تعقیب و گریز و درگیری مسلحانه با اسلحه شکاری و قدرت نمایی و ضرب و جرح عمدی و برخورد عمدی به خودروی اینجانب و انحراف شدنم و تصادف سخت به خودروی روبروی و خسارات مالی زیادی رسانده فیلمهای دوربین های مدار بسته از چندین خیابان کارشناسان دادگستری و پزشک قانونی و شاهدین اهالی محل در تاریخ 20/12/97 جلب به دادرسی و تفهیم اتهام و اخذ اخرین دفاعیه و کیفر خواست صادر شده و به دادگاه کیفری 2 رفته و تاریخ دادگاهی را 20/7/98 دادرس صورت گرفت و تا این تاریخ
5/8/98 جوابی نگرفتم از دفتر شعبه پرسیدم گفته احتمالآ تحقیقات باید صورت بگیرد ایا درست است

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال حقوقی نیست