مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و فرار از صحنه

خانمی از من شکایت کرده اند که دو ماه پیش با ماشین با ایشان تصادف کرده ام و از صحنه فرار کرده ام و گواهی پزشک قانونی مبنی بر ضرب دیدگی و کبودی ساق و مچ پای چپ دارند، میخواستم بدونم مراحل قانونی این شکایت به چه صورت است؟ در صورت اثبات حرفشون میزان دیه چقدر است؟ بیمه ماشینم آنرا قبول میکند؟ در مورد فرار از صحنه تصادف دادگاه حکمی به من خواهد داد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر محکوم شدید حبس و دیه باید بپردازید. بیمه از شما دیه را میگیرد باید وکیل بگیرید