مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تخریب

باسلام کسی ازروی عمدلوله آبیاری درختان مراشکسته.بنده شکایت حقوقی کردم پرونده رفت شوراحل اختلاف.جلسه اول اقرارکردکه من بهش گفتم برنداشت شکستم ولی نمی‌دانم شورااین گفته رانوشته یانه.جلسه دوم منکرشدمن دوتاشاهدعینی ونزدیک به حادثه معرفی کردم که علیه ایشان شهادت دادندالبته ایشان به شاهدین اعتراض کردندکه گفتن باانهااختلاف دارم ومدارک هم ارائه کرد.من غیرازانهاشاهدین شنیداری(که پیش انهاگفته من رفتم لوله راشکستم هیچ کاری هم نمیتواندبکند)جلسه سوم ادیان سوگنددادن که بنده بلحاظ مسافرت مشهدنتوانستم درجلسه حضوریابم قبل جلسه لایحه دادم .الان رای آمده بعلت ندادن لایحه وعدم حضورادعای بنده راغیرموجه تشخیص داده وبیگناهی خوانده.منم اعتراض زدم بی‌توجهی قاضی به لایحه ارسالی.حال خواهش میکنم بفرماییدچطورمیشود

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه دلایل شما قوی باشد دادنامه نقض میگردد و درصورتی که دلایل اعتراض قوی نباشد تایید خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد