مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام ا تغییر نام از امیر حسین به محمد صدرا از طریق دادگاه امکان پذیر هست ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید چون پسرم از همان اول به نام صدرا صدا می‌زنیم م

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری امکان پذیر است اقدام نمایید
ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
حتی المقدور وکیل متخصص اختیار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری است
دادخواست تخصصی تنظیم باید تنظیم گردد با دفاعیات موثر در دعوی
با من تماس بگیرید