مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتایج مصاحبه آزمون فراگیر ششم

با سلام، بنده در آزمون فراگیر ششم پذیرفته شدم بعنوان نفر اول کتبی، به حدود 80 درصد سوالات مصاحبه پاسخ دادم، در مصاحبه دختر مدیر طرح و توسعه همان اداره پذیرفته شد، تنها از نحوه برخورد کارکنان اداره با این خانم پارتی بازی کاملا مشهود بود، به بازرسی استانداری شکایت کردم یک ماه درگیر بودم تا ریز نمرات به دستم رسید، من پنج نمره از این خانم نمره بالاتری داشتم و در مصاحبه تمام کارشناسان دقیقا دو برابر نمره من به ایشون نمره دادن تا این اختلاف جبران شه! این در حالیه که رشته و گرایش من کاملا مرتبط با این شغل بوده ولی این خانم نه، ضمنا در روز مصاحبه بسیار تاکید به پذیرفتن یک مرد بومی داشتن که ایشون یک خانم غیر بومی هستند، ضمنا نفر سوم یک مرد با هفت سال سابقه اجرایی بودن، استانداری یک جلسه ترتیب دادن که با حضور کارشناسان و سه نفر پذیرفته شده تشکیل بشه که در کمال تعجب بدون اطلاع دادن بما این جلسه تشکیل شده، پارتی بازی کاملا مشهوده، من چطور میتونم حقم رو بگیرم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر شما قبل از هر چیز شرایط واساسنامه نحوه پذیرش را مطالعه دقیق کنید آنگاه با اشاره به موارد نقض قانون وشرایط استخدام به تخلفات اداری شکایت کنید ومن اگر بجای شما بودم به هر نحوه شده شکایت میکنم وبقیش باخدا شاید شکایت شما همراه با ذکر موارد نقض نزد انسان محترمی ارجاع شود وحق شما حفظ شود موفق باشید