مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند

زمینی به مساحت 320 متر توسط پدرم قولنامه ای سال 58 از آقای 1خریداری شده و ایشان از آقای 2 که سند ملک بنامش هست آقای 2 در سال 64وکالتنامه محضری به پدرم در خصوص انجام ساخت و ساز و کارهای اداری میدهند مقداری روی زمین کار بنایی میشه و دور زمین درب و دیوار کشی شده پدر بنده و آقای 1 فوت کرده اند و سند ملک و قولنامه پدرم و وکالتنامه در دست ماست زمین در تصرف ماست ولی آقای 2 ادعا میکنه که از آقای 1 عوض این زمین ملکی گرفته که اختلاف متراژ 40 متری داشتن و مدرکی ندارد و از سند زدن امتناع میکنه متاسفانه قولنامه بین آقای 1و 2 موجود نیست از راه مذاکره بعید هست که به نتیجه برسیم ترسی از اینکه مدرکی داشته باشه نیست چون رضایت به پرداخت مبلغی داریم اما معقول در صورت شکایت مدارک ما کافیست و چقدر زمان میبره با سنگ اندازیهای صاحب ملک

پاسخ ها :

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

سلام ؛ بله امکان اقدام قانونی دارید جهت احقاق حق حتما از خدمات وکیل استفاده نمایید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، با توجه به مدارکی در اختیار شماست امکان اقامه دعوی به طرفیت شخص فروشنده وجود دارد و با توجه به مطالب نگاشته شده در صورت سئوال امکان الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی وجود دارد ولیکن بر اساس محتوای قرارداد نگارش شده ممکن است با چند وضعیت مواجه شد فلذا سرنوشت محتومی برای دعوای اقامه شده وجود ندارد و باید مدارک توسط وکلای آشنا به امور ثبتی بررسی گردد.