مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص انتقال سرقفلی

باسلام سرقفلی مغازه ای برای اینجانب می باشد مالک تولیت دارد و وقفی است البته متولی ملک اوقاف را قبول ندارد و اوقاف نیز با او مشکل دارد اجاره سرقفلی را نیز دریافت نمی کند حال سوال اینجا است برای فروش مغازه باید دو طرف را در خواندگان قرار داد و تجویز از دادگاه خواست یا الزام به تنظیم سند رسمی را خواست البته در عنوان اوقاف متولی را اشتراک تولیه نامیده و خود را شریک می نامد با تشکر

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

دادخواست الزام به تجویز انتقال منافع ثبت کنید و چون متولی و اداره اوقاف با هم مشکل دارند هر دوی انها را طرف دعوی قرار دهید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بستگی به تصمیمات اعضای مجتمع دارد،به عبارت دیگربه صورتجلسه ای که برای شارژوآب بهانوشتیدمراجعه ومدیرشماباهمان اختیارات میتوانداقدام نماید.موفق باشید