مشاوره حقوقی رایگان - استخدام رسمی

باسلام بنده 5سال باعضویت پیمانی در سپاه مشغول بودم و3سال 87_400دارای منطقه عملیاتی طرح امام حسن مجتبی هستم،الان در شهرداری مشغول بکارم (قراردادی) ایا طرح امام حسن برای رسمی شدن بنده شامل میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.