مشاوره حقوقی رایگان - شکایت درگیری بدون شاهد

سلام ،منو چندشب پیش یکی توخیابون گرفت کتک زد و گفت چرا ب دوست دخترم مزاحم میشی و بنده اصلا هیچگونه مزاحمتی برای کسی ندارم ،پزشک قانونی نامه گرفتم دوربین بانکها گرفته وقتی افتاده دنبالم ،ولی موقع کتک زدن کشید داخل کوچه ی که دوربین نداشت ،ایا چطور میشه اثبات کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر با پلیس 110 تماس گرفته اید صورتجلسه نموده‌اید به نظر قابل اثبات است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شهادت شهود و سایر ادله میتوان اثبات کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.