مشاوره حقوقی رایگان - سیلی خوردن

سلام من با فردی دعوام شد که زد داخل گوشم بعد من صورت جلسه نکردم پزشک قانونی هم نرفتم الان میشه ازش شکایت کرد گوشم درد می‌کنه مراحلش سخته هزینه شکایت زیاد میشه آیا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هزینه زیادی ندارد
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر آثاری وجود داشته باشد شکایت نتيجه دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در ان زمان به مرکز درمانی مراجعه کرده اید و گواهی پزشک گرفته باشید میتوانید به استناد ان شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت امکان دارد ولی باید اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ادعای شما در مرجع قضایی
اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد دارید می توانید ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید