مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ملی کردن موتور سیکلت

سلام
موتورم مدل 1383هستش پلاک عادیی مدارک کامل ازنظرفنی ازموتورهای الان خیلی بهتره چطورمیتونم پلاک ملیش کنم چون گواهینامه هم دارم برای اینکه اگه کسی منونگه داشت بانشون دادن مدارک به مشکل برنخورم رفتم راهنمایی گفت نمیشه پلاک ملیش کردایاهمچین قانونی هست که نشه یامامورراهنمایی حوصله رسیدگی به من رونداشته دوم اگه متورباعمربیش از10سال بایداسقاط بشه 80درصدمتورهای ایران بالا10سال عمردارن ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و این پرسش در زمره سوالات غیر حقوقی است و بنابراین لازم است از طریق ارگان مربوطه یعنی اداره راهنمایی و رانندگی موضوع را به شکل حضوری بررسی کنید .