مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو

با سلام
من مورخ 96/10/27 در مسیر اتوبان و در لاین سرعت در حال حرکت بودم که یک دستگاه اتوبوس مسافربری بین شهری با تجاوز به چپ با خودرو بنده برخورد کرد. پس از متوقف کردن دو خودرو اینجانب بیمه نامه و کارت تردد راننده را اخذ نمودم و به جهت پایین بودن مبلغ خسارت از 6 میلیون تومان ( تقریبا 2 میلیون تومان ) درخواست کروکی نکردیم و با پلیس تماس نگرفتیم. الان پس از تقریبا یکماه راننده اتوبوس از حضور و پرداخت خسارت ممانعت می کند. به همین جهت بنده بدنبال راهکاری هستم تا بتونم خسارت خودروام را از راننده اتوبوس دریافت کنم. خواهش می کنم کمکم کنید چون من تازه خودرو خریدم و حتی هنوز 15 میلیون از مبلغ خودرو خودم باقی مونده.
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

تقاضای تنظیم کروکی فرضی از شورای حل اختلاف.

پرسشگر :

با سلام . دو تا سوال داشتم
1. به کدوم شورا مراجعه کنم . نزدیک محل حادثه یا فرقی نداره ؟
2. با اینکه یکماه از حادثه گذشته و طرف دوم حاضر به اومدن نیست بیمه با کروکی فرضی خسارت من رو میده ؟
ممنون از شما

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به شورای جل اختلاف مراجعه وتقاضای تأمین دلیل با عنوان میزان خسارت ومشخصات(آدرس)صاحب خودرو نمایید.وسپس به شورای حل اختلاف محل سکونت مالک خودرورفته وطرح دعوا با عنوان مطالبه خسارات ناشی از تصادف وهمچنین هزینه های دادرسی نمایید.یاالله