مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ سندی

دو پارکینگ سندی دارم، پارکینگ یکی از همسایه ها بین یکی از پارکینگهای من و پارکینگ همسایه دیگر قرار گرفته و با مشکل ورود و خروج مواجه شده، گفته از طریق قانونی پیگیر میشم که یکی از پارکینگهای من رو حذف یا با پارکینگ خودش جابجا کنه ( در اینصورت یکی از پارکینگهای من قفل میشه ) ، آیا چنین کاری امکان پذیر است؟ در ضمن در مجتمع فقط واحد بنده دو پارکینگ سندی دارد و مابقی فقط یک پارکینگ سندی دارند.

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

اگر پارکینگ های شما مزاحم رفت و آمد همسایه باشد ایشان میتوانند از طریق شکایت یا دادخواست رفع مزاحمت را تقاضا نمایند البته ایشان باید به وسیله مدارک شهود و احتمالا کارشناسی این را به اثبات برسانند که هیچ راهی برای گذر ندارند و...