مشاوره حقوقی رایگان - برگه امضا شده شرکت و مهر شرکت زده شده

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران گرامی من 2سال پیش پیش شخصی کار میکردم در واقع شرکت کوچکی است که کار حجاری انجام میده من مقداری طلای شکسته و سکه داشتم صاحب شرکت تو گوشم خوند که بده به من با هم شریک شیم هرماه 5 یا 6میلیون از سودش بهت میدم من دادم بهش یه برگه سفید امضا کرد و مهر شرکت رو هم زد داد به من در قبال طلا و سکه ای که دادم اما سندی ننوشتیم حتی شاهد ندارم دوسال هیچی بهم نداده فقط حق کارگری خودم و داده گفت جمعش میکنم از اخر میدم بهت بتونی خونه بخری سرم کلاه گذاشت حالا میخوام شکایت کنم چکار کنم تو برگه چی بنویسم موندم بخدا راه چاره ای بهم بدید چون تلفنی بهم گفت هرکاری دوس داری بکن تهدیدمم کرده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

شما اگر در برگه سفید چیزی بنویسید و ارائه کنید ممکن است به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شما را محکوم کند و این جرم است به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید .چون با کارشناسی در دادگاه مشخص میشود که تاریخ امضاو تاریخ نگارش تفاوت دارد و جعل محسوب میشود.از راه های دیگری استفاده کنید