مشاوره حقوقی رایگان - در صورت صلح سر تقسیم اموال چگونه انتقال دهیم

با سلام. دوستان یه پاسخ به بنده بدید بنده همسرم فوت کرده مادر زنم زنده هست بنده وایشان وارث هستیم بچه هم نداریم با هم توافق کردیم و مال همسرم رو تقسیم کردیم بین خودمون وکنار اومدیم انحصار وراثت کردیم ولی مالیات بر ارث پرداخت نکردیم و میخواهیم زودتر این کار قانونی انجام بشه یک ملک هست که باید مادرزنم سهم خودش رو به نام من بزنه ومهریه رو ببخشه و چند ملک هم من به نامش بزنم ارثی که بهمون رسیده حالا لطفا بفرمایید در دفترخانه میشه اینکارو انجام بدیم و به نام هم بزنیم مهریه رو که میدونم میشه ولی چه وکالتی باید بگیرم تو دفترخانه که فردا مشگلی برام پیش نیاد و آیا مبایعه نامه هم بنویسیم یا خیر برای اینکه سهمشو از این خانه به من واگذار کنه ممنون میشم سوالم رو جواب بدید بدونم میشه دنبال مالیات نریم با هم هر کی بره دنبال مالیات اموالی که بهش رسیده ممنون میشم هزینه وکیل حقیقت ندارم خواستم اگه میشه راهنمایی کنید یه ریزه حداقل راهش رو بدونم ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در حال حاضر همه چی تخصصی شدهداست و گذشت آن روزگار که فرد پرسان پرسان کار را جلو می‌برد در عالم وکالت ما جواب تک کلمه ای نداریم اگر واقعا کار برایتان مهم است برایش ارزش قائل شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای هر گونه تصرف در مال متوفی باید کارهای لازم و قانونی انجام بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما باید ابتدا قرارداد دقیق تقسیم نامه تنظیم نمایید و سپس اسناد مالکیت در دفترخانه منتقل شود

و مادر همسر باید حق مطالبه
مهریه دختر متوفی ، را سلب و ساقط نماید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیاز نیست شما خیلی کار را سخت کنید بین خود یک صورتجلسه بنویسید