مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نوع قرارداد کار در دیوان عدالت

باسلام
اینجانب حدود 5 سال در یک نهاد نیمه دولتی بدون قرارداد کار مشغول فعالیت بودم بعد از این مدت کارفرما با اجبار قرارداد 89 روزه ای را با من امضا و بعد از سه ماه اخراج شدم. هیات تشخیص رای بازگشت به کار صادر کرد و هیات حل اختلاف عدم بازگشت به کار به علت اتمام قرارداد. میتوانم دیوان شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به نظر ميرسد به لحاظ اتمام قرارداد ، كارفرما الزامي به بكارگيري مجددتان نخواهد داشت