مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

جلوی مدرسه خودرویی در جهت مخالف کوچه توقف کرده بود و راه را بسته بود من توقف کردم تا او راه را باز کند. پشت سر ماشینی بوق زد و یکباره با فاصله کمی از پشت سر ماشین به سمت چپ خارج شد و همزمان من هم به عقب حرکت کردم تا جابجا شوم چون خودروی مخالف جابجا نمیشد. انتهای سمت چپ خودروی من با انتهای سمت راست خودروی پشت سر، یعنی بعد از در، با خودروی من تصادف کرد مقصر کیست؟ به نظرم کسی که پشت سر من بود باید صبر میکرد تا ابتدا من عبور کنم چون از جلو ماشین مخالف و از پشت سر ماشین آن فرد مرا محاصره کرده بود.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام افسر كاردان فني مقصر تصادف رو طي كروكي اعلام خواهد كرد در صورت عدم قبول ميتوانيد اعتراض كنيد تا به هيئت كاوشناسي ارسال شود