مشاوره حقوقی رایگان - نزدن سند

من ملکی را در سال 99معامله کردم به صورت توافق در بیرون املاک ولی قولنامه در املاک نوشته شده است و نیز پول معامله در بیرون مشاور املاک بدون رسید به فروشنده دادم و فقط در مشاور املاک چک امانتی دادم به فروشنده و اصلا پول نقد جابجا نشد در املاک الان بعد از گذشت سه سال فروشنده سند نمی‌زند و میگه به من پولی ندادی به املاک میگم املاک هم میگه داخل مشاور املاک من پول که داده نشده است شما در بیرون املاک پول رد و بدل کردین به من مربوط نیست
میخواهم بدونم میشه به مشاور املاک شکایت کرد (البته ضرر و زیان هم ننوشتیم فقط دوستانه معامله کردیم حتی زمان مشخصه حضور در دفترخانه را هم مشخص نکردیم اون زمان )؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،بله اقدام به شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد قرارداد حایز اهمیت است
مستندات واریزی دارید ؟
اگر اری قطعا راه حل وجود دارد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام برای اثبات پرداخت پول نیاز به مستندات دارید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم نمایید
برای کسب اطلاعات دقیق تر از طریق سایت با من تماس بگیرید تا موارد لازم‌ به شما اعلام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت اقامه نمایید
و