مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

با عرض سلام و خسته نباشید
کارت بانکی من برج دو (اردیبهشت) 1398 توسط برخی افراد مورد هک قرار گرفته و از چهار حساب مختلف دیگر به حساب من پول واریز شده بعد تمامی مبالغ به یک حساب مشخص واریز شده حساب بنده نیز به دلیل شکایت افراد قربانی شده مسدود گردید اکنون یکی از متشاکیان پس از رسیدگی پرونده در دادسرای کرج رفع انسداد شده است ولی اکنون نیز یک شاکی در دادسرای انقلاب بهارستان واقع در اسلامشهر نیز در حال بررسی میباشد ... برای اینجانب از طریق سامانه ثنا پیامکی آمد که قرار نهایی صادر شده و من به دادسرا مراجعه کردم و در شعبه ششم دادیاری دادسرای بهارستان رفتم که منشی شعبه ششم گفتن پرونده مختومه شده و بسته شده بعد من گفتم که حسابم هنوز مسدود هست مرا نزد قاضی بردن قاضی پرونده روز اول مراجعه حتی نگذاشت من حرف بزنم گفتن ( باید مبلغ واریز کنید تا حسابتان را باز کنم درصورت سوال دوباره مرا بازداشت میکنن) من هم گفتم من کارتم قربانی شده و مجبور به ترک انجا شدم سه هفته بعد دوباره به دادسرا رفتم دوباره قاضی پرونده همین حرف را به من گفتم ....
این جریان گذشت تقریبا شش روز پیش از پلیس فتا خرم آباد با من تماس گرفتن یک سری سولاتی پرسیدن و گفتند که متهمین پرونده شما پنج نفر هستن که آنها در خرم آباد دستگیر شده و به دادسرای انقلاب خرم آباد شعبه پنج بازپرسی به شماره پرونده.... تحویل داده شده و پرونده درحال پیگیری هست از من خواستن که به پلیس فتا اسلامشهر موضوع را گفته و از آنه درخواست کنم که پرونده را به انجا ارجاع داده و من هم پس از مراجعه به پلیس فتا موضوع را گفتم ولی آنها هیچ اقدامی انجام نداده اند حالا سوال من از شما این هست که به دادسرا هم نمیتوانم مراجعه کنم به دلیل اینکه قاضی پرونده حتی حاضر به گوش دادن به حرفهای اینجانب نمیباشند راه حل این موضوع چیست؟
پلیس فتا خرم آباد هم گفت که این موضوع را در سایت خود پلیس فتا قسمت کلاهبرداری یا فیشینگ اعلام کرده ولی باز هم با این حال پلیس فتا اسلامشهر بازهم اقدامی انجام ندادن... ممنون میشم راه حلی برای من پیدا کنید.....

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیلی بگیرید