مشاوره حقوقی رایگان - فرار کردم چون گواهینامه نداشتم پلیس ماشینو گرفت

سلام. بنده 15 سال دارم صدمتری بودیم پلیس نامحسوس دنبالمون کرد ماهم دست پامون گم کردیم ترسیده بودیم بعد سر چراغ قرمز گرفتن مارو منو ول کردن اما ماشینو بردن پارکینگ قضیه ماشین چی میشه ماشین چجوری بگیرم صاحب ماشین دایمه اونم تو زندانه ماشینش دست من بوده چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام برای رفع توقیف خودرو باید خود صاحب سند و یا وکیلش پیگیری کنه . وکیل بگیرید برا داییتون