مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام وقتتون بخیر ،بنده باموتورازراه اصلی داشتم میرفتم که خاستم واردکوچه فرعی شوم که سمت چپم بودمنتها تادیدم یه ماشین داره ازکوچه میادبیرون هرچی دادزدم که ترمز کنه بخاطریکه دقیقا دیگه روبروی ماشین قرارگرفته بودم کاری دستم نبود خودم روبه سمت راست کشاندم که باماشین برخوردنکنم وبه گفته خودراننده که ماروندیده وتوجهی به مانداشته وباسپرماشینش به جاپایی عقب موتورم زدومنو باسرنشین عقب موتور پرت کردباموتوربه زمین خوردم حالا میخام ببینم مقصرکیه من که اومدم بپیچم به داخل کوچه که ماشین جلومن بود یااون اون وقت قابل توجه افسرمیگه من ازخط اومدم به سمت چپ خوب وقتی من میخاستم برم به داخل کوچه نباید ازخط وسط که تازه سرکوچه هم که خط ممتدنیست چرااینجوری میگه ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر را کارشناس راهنمایی و رانندگی تعیین میکند ولی قابل اعتراض هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی با کارشناسان راهور می باشد

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
تعیین مقصر با افسر کاردان راهنمایی و رانندگی است و نظر وی قابل اعتراض است