مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش ملک مشاع

باسلام
آپارتمانی خرید کردیم به صورت شراکتی چهار دانگ به نام بنده و دو دانگ بنام شخص دیگر، سند تفکیکی چهار دانگ و دو دانگ مجزا دارد. بنده از اداره ثبت گواهی عدم افراز گرفتم، در صورتی که دستور فروش ملک از قاضی بگیرم و خونه برای مزایده گذاشته بشه، بنده باید برای شرکت در مزایده کل مبلغ که توسط کارشناس تعیین شده واریز کنم یا تنها قدر سهم شریکم بایستی واریز کنم؟ جواب کامل بدید ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هر كس در مزايده بيشترين پيشنهاد رو بده برنده مزايده هست شما صرفا سهم شريكتون رو ميديد