مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

با سلام،خدا قوت دادراهی های بزرگوار حدودا ده سال پیش
همسر سابقم از بنده طلاق غیابی گرفت چون من ایران نبودم یک دختر حاصل ازدواج ما بود .بعد از کش وقوس فراوان در ثبت اسناد حضانت مادام العمر دخترم را به او دادم و قید کردم نفقه را طبق عرف معمول میدهم ودیگر پرداختی نداشتم وازدواج کردم .ده سالی بود از ایشان خبری نبود .وتازگی ها برای نفقه دختر از من شکایت کرده
من الان خودم زن وبچه دارم دو تا بچه دیگه از همسر دومم دارم مستاجرم نه خانه نه ماشین نه پس انداز هیچی ندارم و روز مزد کارگری میکنم ولی اوضاع مالی همسرسابقم خیلی خوبه و میگه برای اذیت کردنت شکایت کردم. سوال من اینه که ما در برگه تعهد نوشتیم پرداخت نفقه طبق عرف معمول آیا این با پرداخت نفقه قانونی فرق داره . واینکه من هیچ بضاعت مالی ندارم ومیتوانم این را ثابت کنم . خرج دوتا بچه ی دیگه مو به زور میدم .سوال دوم آیا میتونم حق ملاقات دختر اولمو از همسر سابقم بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است