مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ملک ارثی به نام مادرم

سلام
داداشم درخواست طلاق از زنش رو داده و خانه ای که توش زندگی می‌کند به نام پدرم بوده که فوت شده و طبق وکالت بلاعزلی که ما به مادرمان دادیم خونه رو دو ماهی است به نام خودش زده و سند صادر شده
آیا از آن جایی که ملک توی انحصار وراثت بوده و تقاضای طلاق از جانب برادرم خانمش میتونه خونه رو توقیف کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
زوجه میتواند دادخواست ابطال سند رسمی مالکیت به علت صوری بودن و فرار از دین مطرح نماید و ..

و شما باید اثبات نمایید که انتقال واقعی و با قصد فروش بوده است